Keitä me olemme?

 

YRITYS

Nimenhuuto by Sports Connected

Palkittua ja suosittua Nimenhuuto.comia kehittää ja ylläpitää suomalainen yritys nimeltä Sports Connected Oy. Palvelua jatkokehitetään Suomessa aktiivisesti käyttäjien palautteen ja ehdotusten mukaisesti. Tämä ei ole "pelkkä" harrastus, vaan pitkän historian omaavaa palvelua tehdään pitkällä tähtäimellä - hymy huulilla, mutta tosissaan.

 

MIKSI

Urheilu kuuluu kaikille

  • Uskomme vakaasti urheilun parantavan sekä kehoa että mieltä. Liikuntaan kannustaminen on tärkeää. Lue tästä lisää THL:n blogista.
  • Tuhansilta puuttuu urheilu elämästä. Haluamme kannustaa ihmisiä urheilun pariin, jos omaa lajia ei ole vielä löytynyt tai liikunnan ilo on kadonnut jo aiemmin.
  • Aikuisilla urheilu on tärkeä vastapaino työelämälle. Meistä on mukava saada kiitosta, kun harrastejoukkueet saavat avullamme treenit järjestettyä.
  • Juniorijoukkueita organisoidaan vapaaehtoisvoimin. Mieltämme lämmittää, kun palvelumme avulla valmentajat jaksavat jatkaa junnujen valmentamista.
 

MITEN

Palvelu urheilijoiden ehdoilla

Palvelu helpottaa joukkueen toiminnan suunnittelua kyydityksistä treeni-ilmoittautumisiin. Tavoitteena on tehdä palvelua, joka helpottaa urheilijoiden arkea. Näin käyttäjät voivat keskittyä itse urheiluun ja varsinaiseen tekemiseen. Nimenhuuto on palvelu pelaajilta pelaajille.

Loistava sivusto. Pysyy hyvin ajantasalla, kuka on ilmoittautunut treeneihin ja matseihin. Pystyy hallinnoimaan ja viestittämään isollekin joukkueelle helposti asioita. Tietää viestien menevän varmasti ja helposti perille.

Matti Laaja, Tuomarilan Urheilijat
... lue lisää käyttäjien kokemuksia Nimenhuudosta

 

HISTORIAA

Keitä tulossa treeneihin?

Yllä kysymys, johon joukkuepelin harrastajina olemme usein kaivanneet vastausta. Kaikki alkoi vuosia sitten, kun pelasimme korista huvikseen noin 20 hengen vapaa-ajan joukkueessa. Mietimme silloin, että olisi hienoa tehdä joukkueesta “virallinen” ja pelata oikeita vastustajia vastaan.

Huomasimme kuitenkin pian, että kommunikointimme ei kulkenut halutulla tavalla. Emme koskaan tienneet, oliko meillä tarpeeksi pelaajia seuraavaan matsiin. Aikataulujen järjestämisestä tuli painajaismaista, koska viestit harjoitusaikojen muutoksista eivät koskaan tavoittaneet koko porukkaa.

Vuosituhannen vaihteessa päätimme lopulta hommata kunnolliset työkalut joukkueen hallinnoimiseen. Yllätykseksemme emme löytäneet tarpeitamme vastaavaa palvelua. Onneksi joukkueessamme oli teknisiä osaajia, joten päätimme luoda tarvitsemamme palvelun itse.

Järjestelmän avulla kaikki tiesivät aikataulun ja saivat tiedon sen muutoksista. Mikä parasta, kaikki tiesivät kuka on osallistumassa treeneihin, peliin tai bileisiin.

Sana lähti kiertämään ja palveluamme alkoivat käyttää muutkin joukkueet. Huomasimme, että järjestelmässä on potentiaalia. Parin vuoden ajan yritimme kehittää ja ylläpitää palvelua vapaa-ajallamme, mutta vuonna 2007 siitä oli tullut täysipäiväistä työtä. Jatkoimme palvelun kehittämistä ja julkaisimme sen kaikille avoimeksi vuonna 2008. Saimme paljon positiivista palautetta ja suullista mainostusta puskaradiosta - ja palvelu jatkoi leviämistään...

On uskomattoman hienoa olla kehittämässä palvelua, josta on ollut hyötyä niin monelle ihmiselle. Emme ole todellakaan jäämässä lepäämään laakereillemme. Saamme käyttäjiltämme jatkuvasti loistavia kehitysehdotuksia, joiden avulla ja innoittamina jatkamme palvelun työstämistä.

 

TULEVAA

Maailmanlaajuinen urheilujalanjälki

Me emme jää vain Suomeen, vaan haluamme olla maailmanlaajuisesti helpottamassa joukkueiden organisointia ja kannustamassa urheiluun. Palveluun on liittynyt muutamassa vuodessa 250.000 käyttäjää ympäri Suomen, ja nyt olemme tekemässä samaa muillakin markkina-alueilla ( esimerkiksi DE, FR ja EN ). Yrityksemme on kannattava, ja palvelumme on todistettu käyttäjiä kiinnostavaksi. Paras kilpailuvalttimme on jatkuvasti käyttäjien ehdoilla kehittyvä palvelu.

 

ME

Aktiivisia osaajia ja urheiluhulluja

 
Haluamme luoda palvelua, joka on urheilullinen, turvallinen, nykyaikainen ja helppo käyttää. Toimimme pienellä, mutta ammattitaitoisella porukalla kyseenalaistaen paikallaan junnaavia työtapoja. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja tehdä asioita nopeammin, helpommin ja paremmin - tästä syystä työkulttuurimme on avoin ja softakehitysprosessimme ketterä. Niin sanottu "joukkueemmekin" on tärkeilemätön ja aktiivinen.
Pääkallopaikkamme on Helsingin keskustassa - lähellä monenlaisia urheilumahdollisuuksia. Viime vuonna yritykseemme tuli muutama uusi henkilö antamaan entistä enemmän vauhtia palvelun kehitykseen. Oli sitten kyse koodaajasta tai suunnittelijasta niin meitä yhdistää intohimo liikuntaan. Porukastamme löytyy mm. akrobatiataituri, breikkaaja, agilitymestari ja työmatkojen tunnollinen polkija.
 
 

 Lönnrotinkatu 20, Helsinki

  Onko sinulla kysymyksiä, palautetta tai kehitysehdotuksia? Laita meille viestiä Palautekanavaamme. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

  Muissa asioissa voit kääntyä Ollin puoleen olli@nimenhuuto.com.